SON DAKİKA



Haber > Spor > Boluspor'un hedefi kalan 3 maçta 7 puan!

Boluspor'un hedefi kalan 3 maçta 7 puan!

03 Aralık 2018 Pazartesi - 18:06




Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un başkanı Necip Çarıkçı, ilk yarıda kalan 3 maçlarından en az 7 puan çıkarmaları gerektiğini söyledi.





Çarıkcı, yaptığı açıklamada, son 5 müsabakalarında  beklemedikleri sonuçlar aldıklarını, bu nedenle ligde dördüncü sıraya  gerilediklerini belirtti.

İlk yarının bitimine 3 hafta kaldığını hatırlatan Çarıkçı, "Devre  arasına girmeden, kalan 3 maçta en az 7 puan almamız gerekiyor. Bunun için de bu  hafta teknik heyetle görüşeceğiz. Alacağımız puanlarla ikinci devreye avantajlı  girmek istiyoruz. Geçen sezon devreye girmeden önce 26 puanımız vardı. Bu sezon  33 puanı geçmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Çarıkçı, 9 Aralık'ta deplasmanda oynayacakları Hatayspor maçını  kazanarak, kötü gidişe dur demek istediklerini kaydetti.

Takımın kötü oynamadığına işaret eden Çarıkçı, "Adana Demirspor  karşısında kötü oyun sergilemedik. Maçı 2-0'dan 2-2'ye getirdik ama bireysel  hatalar nedeniyle kaybettik. Kaybedilen maçlardan teknik heyet ders çıkarmıştır."  ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap