SON DAKİKA



Haber > Spor > Boluspor, Erzurumspor deplasmanından puanla dönme peşinde

Boluspor, Erzurumspor deplasmanından puanla dönme peşinde

16 Kasım 2021 Salı - 16:50




Spor Toto 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor’un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından puanlarla dönmeyi istediklerini, bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.





Teknik direktör Reha Kemal Erginer, futbolcuları Erkam Reşmen ve Abdurrahim Dursun ile kulübün Karaçayır Mahallesi’nde bulunan tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

İyi bir milli maç arası geçirdiklerini anlatan teknik direktör Erginer, "Oyuncularımın çalışmasından son derece memnunum. Zaten sezon başından beri antrenmanlarda çok iyi performans gösteriyorlar. İki eksik oyuncumuz var. Biri hasta, biri sakat. Onun dışında milli takımdan dönecek oyuncularla beraber yarından itibaren tam kadro çalışacağız." diye konuştu.

Önlerinde deplasmanda oynayacakları zor bir maç olduğunu ifade eden Erginer, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu ligin iyi takımlarından. Kadro genişliği ve kalitesi olarak iyi takım. İç saha performansı da oldukça iyi. Oynadıkları 6 maçın 5’ini içeride kazanan bir takım. Ama biz de iyi takımlara karşı daha iyi oynayan bir ekibiz. Oyunumuzu her geçen hafta geliştiriyoruz. Amacımız, oradan iyi futbolla beraber istediğimiz sonuçla dönmek, puanlarla dönmek. Bunu başaracak da gücümüz var."

Erginer, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıkları için üst sıralarda yer alamadıklarına işaret ederek, çok fazla pozisyona girdiklerini ama bunları değerlendirmede sıkıntılarının olduğunu vurguladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap