SON DAKİKA



Haber > Spor > Bölgesel Amatör Lig’de günün programı

Bölgesel Amatör Lig’de günün programı

14 Kasım 2021 Pazar - 11:57








2. BÖLGE 1. GRUP

TFF BAL 2. Bölge 1. Grup’ta 3’üncü hafta maçları bugün oynanacak. İlk iki maçından 1’er puanla ayrılan Çarşıbaşı Belediyespor, sahasında Erzincan 1968’i konuk edecek. Çarşıbaşı’ndaki maçta Ayberg Öz düdük çalacak. Diğer Trabzon ekibi Bahçecikspor da deplasmanda Erzincan Ulalar’a konuk olacak. Demirkent’te oynanacak maçı Bülent Berkay yönetecek. Grubun son maçında ise iki Rize ekibi Çayelispor ile Salarhaspor karşılaşacak. Ardeşen’deki maçı Furkan Ulutürk yönetecek. Gruptaki maçlar saat 13.00’da başlayacak.

2. BÖLGE 2. GRUP

GRUPTA averajla ikinci sırada yer alan Sebat Gençlik, bugün kendisi gibi 2’de 2 yapan Eynesil Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Abdülselam Koçak’ın düdük çalacağı maç Eynesil İlçe Stadı’nda oynanacak. Trabzon DSİ Karadeniz de deplasmanda Giresun ekibi Görelespor ile karşılaşacak. Görele 13 Şubat Stadı’nda oynanacak maçı Muhammed Durkan yönetecek. Bu üç maç da saat 14.00’da başlayacak.

2. BÖLGE 3. GRUP

ARTVİN takımlarının yer aldığı 2. Bölge 3. Grup’ta lider Artvin Çoruhspor, bugün sahasında Doğubayazıt Belediyespor ile karşılaşacak. Muhammet Ziya Aras’ın yöneteceği maç İskebe’de oynanacak. Arhavispor da deplasmanda Iğdıresspor’a konuk olacak. Iğdır’daki zorlu maçta Muhammed Selim Özbek düdük çalacak. Bu iki maç da saat 13.00’da başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap