SON DAKİKA



Haber > Spor > BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi'den tepki çeken sözler! Trabzonsporlu olmayı aşağılık olarak gördü!

BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi'den tepki çeken sözler! Trabzonsporlu olmayı aşağılık olarak gördü!

22 Ağustos 2020 Cumartesi - 17:49








Fulya Davası'nda kulübün zarara uğratıldığının yargı yoluyla kesinleştiğini ve yönetimin zarar tazmini için yargıya gitmesi gerektiğini savunan eski başkan adayı Hürser Tekinoktay'ın kendisi hakkında kullandığı ifadelere cevap veren Çebi, sert ifadeler kullandı.

Çebi, "Babamın Trabzonsporlu olduğunu söyledi. Benim babam iyi bir Beşiktaşlı'dır. Benim şahsımı Trabzonsporlu diyerek aşağılamaya çalışmasını kınıyorum. Benim şahsımı Trabzonsporlu diye aşağılamaya çalışmasını kınıyorum. Tekinoktay'dan daha iyi Beşiktaşlı olduğumu ispatlamaya hazırım. Yaptığım işler ve görevler ortada. Böyle bir yakıştırma yapmasını hoş bulmuyorum.Babam kendi elleriyle stadın önüne bir kartal heykeli koydu. Onun ismini oraya Fikret Orman koydurdu. Varsa yüreğiniz oradan çıkartın o ismi" ifadelerini kullandı.

Çebi'nin bu sözleri Trabzonsporlu taraftarlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

BEŞİKTAŞ BAŞKANININ TRABZON’DAKİ İŞ YERİ  

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Sürmene Yeniay tersanesinde son derece donanımlı bir tersanesi var…  Çebi, dünyaya bu tersanede gemi yapıyor ve satıyor… İşin başında da Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Çebi var…  Patron Çebi’nin tersanesine girişte iki bayrak direği bulunuyor.. Birinde, şirketin bayrağı… Diğerinde ise Trabzonspor bayrağı..  Beşiktaş Klübü Başkanı Trabzonspor bayrağının iş yerinde asılmasına, dalgalanmasına hiç itiraz etmiyor.. Aksine, iyi ve güzel oldu diyor… Bize de helal olsun demek düşüyor. 

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap