SON DAKİKA



Haber > Spor > Bizi izlemeye devam edin

Bizi izlemeye devam edin

05 Eylül 2015 Cumartesi - 09:53




Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, şampiyonluğun en iddialı takımı olduklarını ve bunu ilerleyen haftalarda daha iyi gösterecekle





Trabzonspor’da bu sezon hem Avrupa Ligi hem de Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 7 maçta takımın değişmez ismi olan Mustafa Yumlu, gelecek haftalar için de umutlu konuştu. Sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Mustafa, bunun karşılığını alacaklarını ifade etti. İyi bir ekip olduklarını vurgulayan başarılı savunma oyuncusu, şampiyonluk için en güçlü adayın Trabzonspor olduğunu iddia etti. Bordo-Mavili formayla tekrar şampiyonluklar yaşamak istediğinin altını çizen Mustafa, “Ligde ilk haftalarda kalitemizi gösterdik. Bu performansımızı daha da arttıracağımızı düşünüyorum. Rakibe pozisyon vermeyen 90 dakika mücadele eden bir ekip olduk. Oyun disiplininden kopmuyoruz. Kendimize güvenimiz tam. En iyisi taraftarlarımız da bize güveniyor. Onları bu sezon mutlu edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap