SON DAKİKA



Haber > Spor > Bizi bilen biliyor!

Bizi bilen biliyor!

02 Aralık 2015 Çarşamba - 10:14




Hacıosmanoğlu, “Sağduyulu Trabzonsporlular’ın bize gösterdiği sevgi saygı ortada. Onlar bizi iyi tanıyorlar” derken, kongrenin Trabzonspor için hayırl





Trabzonspor Kulübü Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, hafta sonu yapılacak kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor sevdalıları bizim yaptıklarımızı ve üzerimize oynanan oyunları görüyorlar” diyerek, şöyle konuştu: “Onun için sağduyulu Trabzonsporlular’ın kararlarına güveniyoruz. Bize gösterdikleri sevgi saygı da ortada. Sonuçta bir demokratik yarış olacak. Çalışan başkan adayı arkadaşlarımız var. Hepsinin hedefi Trabzonspor’a hizmet etmek. Trabzonspor sevdalıları bizi uzun süredir tanıyorlar. Kendimizi bu anlamda tanıtmaya ihtiyacımız yok. Benim temennim Trabzonspor’un başarılı olması. ‘Trabzonspor’u başarıya taşıyacaksak, Cenab-ı Allah bize başkanlığı nasip etsin’ dedik. Şimdi de aynı şeyi söylüyoruz. Biz Trabzonspor’un bir taraftarıyız sonuçta. Yarın yine aynı yerimize döneceğiz. Onun için Trabzonspor için hayırlısı neyse Cenab-ı Allah onu nasip etsin. Başkan adaylarından Temel Eyüboğlu Fenerbahçe maçı öncesi yanımıza gelerek başarı diledi. Keşke diğer başkan adayları da burada olsaydı.”

19 Mayıs’ta gövde gösterisi

Trabzonspor Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu akşam 19 Mayıs Spor Salonu’nda delegelerin huzuruna çıkacak. Hacıosmanoğlu, bu organizasyonda yönetim kurulu listesini delegelere tanıtacak. Toplantıya en az 2 bin delegenin katılması hedefleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap