SON DAKİKA



Haber > Spor > Bize sabır ve zaman gerekli

Bize sabır ve zaman gerekli

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 09:10




Şota Arveladze, “Trabzonspor’a gönül verenlerin beklentilerini karşılamak için 6 ila 8 haftaya ihtiyacımız var. Zamanla her şey yerli yerine oturacak





ZAMANLA İYİ OLUR UEFA

Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Lüksemburg'un Differdange 03 takımını tek golle mağlup ederek ikinci maç öncesi avantaj elde eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Şota Arveladze, sabra ve zamana ihtiyaçları olduğunu açıkladı. Arveladze, yaklaşık 2 haftalık bir süre hazırlık çalışmaları yaptıklarını dile getirerek şunları kaydetti:

KOLAY OLACAK

"Bu kadar sürede takımın hazırlanması, kafa ve fizik anlamında kolay değildi. Biraz daha çabuk oynama ve güven eksikliği vardı ama bu zamanda doğal. İki hafta çalışan bir ekip için bu tarz eksiklikler normal. Sanırım ikinci maç bizim için daha kolay olacak. Rakibi daha iyi tanımış olduk. Artık kozlar bizim elimizde.”

AYAKTA KALDILAR


Daha önce hazırlık maçlarında futbolcularına en fazla 45 dakika forma şansı verdiğini belirten Arveladze, “Sağ olsun maçta herkes ayakta kaldı, 90 dakikayı bitirdik. Gol yemememiz çok önemliydi, bu küçük bir avantaj. Çabuk hücuma çıkmak, baskı yapmak Trabzonspor'un tarihinde var. Rakip maç boyunca savunma yaptı. Eksik oyuncularımız da var. Bizim bu istediklerimiz için 6-8 haftalık bir zamana ihtiyaç var” dedi.

Bu sevgiye layık olacağım

Gürcü teknik adam, taraftarların kendisine sevgi gösterisinde bulunmalarıyla ilgili olarak, "Bunu anlatmaya kelimeler bulamıyorum. Ramazan Bayramı güzel geçsin diye herkes bekliyordu ama beni, takımı bırakmadılar. Çok güzel geceydi. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı. Arveladze, UEFA listesini 9 Temmuz'da verdiklerini, sakatlıklar nedeniyle bazı oyuncuları kadroya alamadıklarını kaydederek, "İkinci etap kampımız, maç kampı şeklinde olacak. Sakat oyuncularımızı buraya getiremeyeceğiz. Rövanş maçına sadece Constant yetişebilir" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap