SON DAKİKA



Haber > Spor > Biz düşürdük biz çıkartırız

Biz düşürdük biz çıkartırız

23 Şubat 2014 Pazar - 09:43




Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Olcan Adın, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını söyleyerek, Kayserispor maçının keskin bir viraj olduğuna d





Trabzonspor’da Kayserispor maçı öncesi üç puan yemini edildi. Bordo-Mavili takımın başarılı oyuncusu Olcan Adın, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi. Kredilerinin tükendiğini ifade eden Olcan, "Şimdi çıkış zamanı. Kaybettiğimiz puanları yavaş yavaş telafi etmeliyiz. Taraftarlarımızın da desteğiyle Kayserispor’u evine eli boş göndereceğimiz inancındayım" dedi. Rakiplerinin tehlikeli bölgeden kurtulma mücadelesi verdiğine işaret eden yetenekli futbolcu, şunları kaydetti: "Zor bir maç olacak. Şu an bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Bu takımı biz buraya düşürdüysek çıkaracak olan da bizleriz. Hata yapma lüksümüz yok. Üç puandan başka bir sonucu aklımızdan geçirmiyoruz. Kazanıp kendimize geleceğiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap