SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitmeyen aşk Junuzovic

Bitmeyen aşk Junuzovic

26 Mart 2015 Perşembe - 13:08




Sezon başı ve devre arasının transferdeki en hızlı takımı olan Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor.





Trabzonspor devre arasında kadroya katmak için uğraştığı fakat başarılı olamadığı Junuzoviç için yeniden nabız yokluyor. Bordo-Mavililer bu oyuncunun transferini bitirmek için kararalı… 

Bordo-mavili yönetimin, St. Etienne'de forma giyen 28 yaşındaki forvet Mevlüt Erdinç'in yanı sıra Werder Bremen'li Zlatko Junuzovic için de girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Karadeniz ekibi, Avusturyalı ofansif orta saha oyuncusu Junuzovic ile devre arasında görüşmeler yapmış, hatta oyuncu ile anlaşmış ama Werder Bremen'in belirlediği 3 milyon euro'yu aşan bonservis bedelini indiremeyince işi bitirememişti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, bu sezonBundesliga'da 25 maçta 5 gol atan, 11 de asist yapan 27 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçilmesini istediği vurgulanıyor. Avusturya Milli Takımı'nın formasını 22 kez giyip, 3 de gol atan Junuzovic'in sözleşmesini Alman kulübü gelen teklifler üzerine devre arasında 2018'e kadar uzatmıştı. Yönetimin önce oyuncu, sonra W. Bremen ile görüşeceği vurgulanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap