SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitmeyen aşk Dame N'Doye

Bitmeyen aşk Dame N'Doye

03 Ağustos 2015 Pazartesi - 18:22




Campbell transferinden sonuç alamayan Trabzonspor rotayı Senegalli golcüye çevirdi. Kulüp yönetimi Dame N’Doye’nin transferi için imkanlarını seferber





Bordo-Mavili golcü transferinde rotasını yeniden İngiltere’ye çevirdi. Arsenal’in Campbell’i bırakmaması üzerine Trabzonspor yine bu ülkede forma giyen bitmeyen aşkı Dame N'Doye ile sıcak temas sağladı. Beşiktaş’ın da bir ara talip olduğu Senegalli futbolcunun Hull City’den ayrılmak istediği öğrenildi.  Trabzonspor’un teklifine olumlu bakan futbolcunun transferini bitirmek için Bordo-Mavili yönetimin imkanlarını seferber ettiği bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor’un bu hafta içerisinde yetenekli futbolcunun işini bitirerek forvette yaşanan sıkıntıyı tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediği seslendirildi. Geçen sezon ligin ilk yarısında Lokomotif Moskova’da 14 maçta 4 gol atan Dame N'Doye, Hull City’de çıktığı 15 maçta 5 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap