SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitirin artık şu transferi!

Bitirin artık şu transferi!

20 Ocak 2014 Pazartesi - 09:17




Yönetimin "Devre arasında yıldız forvet alacağız" sözü hâlâ yerine getirilmedi. Taraftarlar ligin ikinci yarısının başlamasına bir hafta kala endişeli





Trabzonspor’da taraftarların forvet transferi beklentisi devam ediyor. Devre arasına girilmeden önce “Forvet transferi, olmazsa olmazımızdır” diyen, ayrıca Teknik Direktör Mustafa Akçay’a aynı sözü vererek Akçay’ı görevinde tutan yönetimin verdiği sözü hâlâ yerine getirememesinin kaygısı yaşanıyor. Kulübün yaşadığı ekonomik sorunları öne sürmeye ve borçlanarak transfer yapmak istemediğini sağda solda konuşmaya başlayan yönetimin bu tutumu tepki çekti. Taraftarlara önce umut veren, şimdi ise “Çalıştık ama olmadı” görüntüsü vermeye çalışan yönetimin bir an önce beklentileri karşılayacak bir transfer yapması istendi. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün transfer yapmama lüksü olmadığını savunan taraftarlar, “İkinci yarıda stressiz maçlar izlemek istiyoruz. Ama görünen o ki yönetim taraftarların kafasının rahat olmasını istemiyor. Madem transfer yapamayacaksınız neden camiaya yıldız sözü verdiniz” diye tepkili mesaj yolladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap