SON DAKİKA



Haber > Spor > Biseswar atağı!

Biseswar atağı!

07 Mart 2016 Pazartesi - 16:04




Kupada Beşiktaş'ı eleyen, ligde ise son olarak Trabzonspor'u mağlup eden Torku Konyaspor gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı.





İyi bir sezon geçiren, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyip Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi olan, ligde ise 3. sıradaki yerini bu hafta Trabzonspor'u mağlup ederek korumayı başaran Torku Konyaspor, gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'ni hedefleyen ve ligi 3. sırada bitirerek gruplara direkt olarak atılmayı hedefleyen Aykut Kocaman'ın ekibi, hücum bölgesine Kayserispor'un istikrarlı Hollandalısı Diego Biseswar'ı katmak istiyor. 2011/2012 sezonunun devre arasında Feyenoord'dan Kayserispor'a gelen Biseswar, burada toplam 121 maça çıktı, 18 gol 23 asistlik performans sergiledi. 28 yaşındaki hücumcu orta sahanın sözleşmesi bu sezon sonu sona ererken, Kayserispor da Biseswar'la sözleşme uzatmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap