SON DAKİKA



Haber > Spor > Biş düşürdük biz çıkartacağız!

Biş düşürdük biz çıkartacağız!

03 Aralık 2016 Cumartesi - 08:09




Uğur Demirok, “Camia olarak istemediğimiz şeyleri yaşıyoruz. Taraftarlarımız tepkilerinde haklı da olsalar şunu bilsinler ki; korkmuyoruz. Bu takımı y





Spor Toto Süper Lig’de yaşanan kötü sonuçların ardından Ziraat Türkiye Kupası’na da Gümüşhanespor yenilgisiyle başlayan Trabzonspor’da savunma oyuncusu Uğur Demirok, zor bir durumda olduklarını kabul etti. Uğur, şöyle konuştu: “Taraftarlarımızı bu duruma düşürdüğümüz için üzgünüz. Bütün sorumluluk bizde. Bu duruma biz getirdik. Bu durumdan çıkaracak olanlar da bizleriz. Taraftarlarımız her ne kadar tepkilerinde haklı olsalar, onlara söyleyecek tek şeyimiz var: Korkmuyoruz. Bu durumdan bu armayı biz çıkaracağız. Elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Bir yapıyorsak beş yapacağız. Kötü durumlar her zaman oluyor. Soyunma odasında da konuştuk bunu. Kötü günler yaşıyoruz ama bir an önce atlatacağız.” Takımın gol atamamasıyla ilgili ise Uğur, şunları söyledi: “Evet, topu kaleye sokamıyoruz belki ama gol atamıyorsak yemeyeceğiz de. Bir kişi veya birkaç kişi sorumlu değil bundan. Bütün takım olarak sorumluyuz. Camiaya bu üzüntüyü yaşatmaya hakkımız yok.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap