SON DAKİKA



Haber > Spor > Birinci'nin özel isteği: 10 numara

Birinci'nin özel isteği: 10 numara

01 Ağustos 2014 Cuma - 11:18




Kaleci ve stoper isteğini yönetime ileten Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, özellikle forvet arkası oynayan, kaliteli bir futbolcunun kadro





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, Yeşil-Beyazlı yönetimden üç bölge için takviye istedi. Birinci’nin özellikle alınmasını istediği futbolcunun forvet arkası oyuncu olduğu öğrenildi. Bir kaleci ve bir stoper transferi yapılmasını isteyen başarılı teknik adamın özellikle 10 numara mevkisinde oynayabilecek kaliteli bir oyuncunun kadroya bir an önce katılmasını yönetime ilettiği kaydedildi. Takıma takviye yapılması konusunda yönetimle sürekli istişare halinde olduklarını bildiren Birinci, "İlk etapta bir stoper, bir kaleci, bir de santrfor arkası oyuncu almayı düşünüyoruz. Önceliğimiz bu mevkiler. Ancak kampta yapacağımız hazırlık maçlarında eksik gördüğümüz mevkiler olursa yine transfer yapabiliriz. Her şey daha başarılı bir takım kurmak için" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap