SON DAKİKA



Haber > Spor > Bireysel hatalar canımızı yaktı!

Bireysel hatalar canımızı yaktı!

23 Kasım 2017 Perşembe - 14:03




Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan, “Bireysel hatalardan ötürüde çok puan kaybettik. İstikrarı bir türlü sağlayamadık” dedi.





Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan, geride kalan haftalarda şanssız puan kayıpları yaşadıklarını belirtirken bireysel hatalardan dolayı canlarının çok yandığını söyledi. Özcan, “Bir şansızlık var üzerimizde. Bireysel hatalardan ötürüde çok puan kaybettik. Ligde geride kalan haftalarda istikrarlı bir performans ortaya koyamadık” dedi.

Hafta sonu Halide Edip Advar ile zorlu bir mücadele oynayacaklarını belirten Başkan Özcan, “Evimizde Halide Adıvar’ı ağırlayacağız. Zorlu bir maç olacak. Ama biz iç sahada daha iyi bir görüntü sergiliyoruz. Bunu geride kalan haftalarda gösterdik. Rakibizin gücü ortada. Ama biz zorlukları severiz. Bu maçı kazanacağımıza inancım tam” dedi.

Takviyeler yapacağız

Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan, devre arasında kadroya mutlaka takviye yapacaklarını belirterek, “Şuanda bu oyuncu kadromuz ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ancak devre arasında bu takıma gerekli takviyeleri yapacağız. İkinci yarıda daha güçlü bir Yomraspor izlettireceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap