SON DAKİKA



Haber > Spor > Biraz becerikli olabilseydik...

Biraz becerikli olabilseydik...

23 Nisan 2013 Salı - 08:58




Denizli, Şanlıurfaspor gibi takımının da puana ihtiyacı olduğunu ancak alınan 1 puanın bazen 3 puan değerinde olduğunu söyledi.





LEHİMİZE DÖNERDİ Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Şanlıurfaspor gibi takımının da puana ihtiyacı olduğunu ancak alınan 1 puanın bazen 3 puan değerinde olduğunu söyledi. Her iki takımın da hem üzüldüğünü hem de sevindiğini ifade eden Denizli, şöyle konuştu: "İkinci yarıda oyunu çevirecek pozisyonlar bulduk ancak beceriksizliğimizden değerlendiremedik. Neticede buradan 1 puanla ayrıldık." KAZANMALIYIZ Ankaragücü maçına odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Denizli, "Süper Lig’e çıkmak için elimize çok iyi bir fırsat geçti. Şanlıurfa maçından gerekli dersleri çıkarıp Ankaragücü maçına kilitlenmek durumundayız. Bu maçta alınacak galibiyet belki de bize Süper Lig kapısını ardına kadar açacak. Biz bu maçı ne olursa olsun kazanmak zorundayız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap