SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir yetmez iki olsun!

Bir yetmez iki olsun!

23 Haziran 2014 Pazartesi - 12:02




Gomis ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, ismi sır gibi saklanan bir forvet ile daha temasta. Şuan Dünya Kupası’nda olduğu öğrenilen oyuncuyu Hali





Trabzonspor yabancı transferlerinde bombaları patlatmak için geri sayıma geçti. Fildişi deneyimli stoper Kolo Toure ve Hollandalı sol kanat oyuncusu Urby Emanuelson ile el sıkışarak işi imzaya bırakan Trabzonspor’un Fransız golcü Bafetimbi Gomis ısrarı ise sürüyor. Gomis’e sunduğu son teklifin ardından beklemeye geçen Karadeniz ekibinin bugün olumlu veya olumsuz bir cevap alması bekleniyor. Bir yandan Gomis’ten gelecek habere kilitlenen Trabzonspor’un ismi sır gibi saklanan ikinci bir forvet için de çalıştığı ortaya çıktı. Özellikle teknik direktör Vahid Halilhodzic’in ikinci bir forvet talebinde bulunduğu belirtildi. Bu arada Karadeniz ekibi alternatif forvetler Eduardo Da Silva, Gignac ve Asamoah Gyan ile de yakından ilgileniyor. Yönetim iki hafta içerisinde eldeki yabancıları gönderip yenilerine imza attırmayı planlıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap