SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir lafa bakarım bir de adama

Bir lafa bakarım bir de adama

30 Aralık 2015 Çarşamba - 09:39




Hacıosmanoğlu, “Yıllardır Kafasının arkasında gizli hesaplar bulunan eski Başkan’ın Birliğimizi bozmaya yönelik açıklamalarını esefle kınıyorum” dedi





Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kendisi hakkında söylemlerde bulunan eski Başkanlardan Faruk Özak’ı bombardımana tuttu. Özak yaptığı açıklamada, “Trabzonspor nefes alamıyor. Bu şehir bu ayıbı nasıl yaşayacak? Bu adama bin 500 tane rey çıktı. Bu kulüp bakalım ayakta kalabilecek mi? Bu kulübü 1967’de biz kurduk, bu ekip yıkmaya geldi. Seni bizi rezil etti Türkiye’ye. Şimdi zavallı Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu 600 milyon TL bulacak da kulübü ayağa kaldıracak. Onun için fazla ümitli olmayın. Zaten 5 seneden evvel şampiyon olamazsın” yönünde ifadeler kullanarak, aynı zamanda Usta’nın 50. yılda şampiyonluk sözünün hayal olduğunu deklere etmişti. Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Özak’ın sözlerine sert bir şekilde cevap vererek, “Bu isim Türk spor tarihinin en kalabalık, en seviyeli, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu o güzel tabloyu çekememiştir. Kaybedenin kazananı tebrik ettiği, hatta “Şampiyon Trabzonspor” tezahüratları altında başkan adaylarının ellerine havaya kaldırdığı mükemmel bir genel kurul gerçekleştirdik. Özellikle bu güzel ortamın oluşmaması için her şeyi yapan, yıllardır kafasının arkasında gizli hesaplar bulunan eski Başkan’ın, birliğimizi bozmaya yönelik açıklamalarını esefle kınıyorum. Bu kişiye Mevlana’nın şu sözünü hatırlatmak istiyorum; ”Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var lakin bir lafa bakarım ‘laf mı?’ diye, bir de söyleyene bakarım ‘adam mı?’ diye” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal’ı hedef aldı

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski teknik direktörleri Ersun Yanal'ın Bordo- Mavili ekibe ilk geldiğinde kendisine, bu takımın nasıl böyle başarısız sonuçlar aldığını anlamadığını söylediğini belirterek “Daha sonra bana yanıldığını söyledi. Ben soyadı Yanal olup bu kadar yanılan birini görmedim” diye görüşünü aktardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap