SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir garip Salih!

Bir garip Salih!

01 Şubat 2015 Pazar - 10:47




Numune Hastanesi acil servisine getirilen Salih Dursun’un yanında ne Trabzonsporlu bir yönetici ne de sağlık ekibinden biri vardı.





Erciyes maçının 29. dakikasında Salih Dursun, rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde göğsüne aldığı darbe ile yerde kaldı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sedye ile oyun alanı dışına alındı. Daha sonra bilinci kapalı olduğu fark edilen genç oyuncu, göğüs travması geçirdiği şüphesi ile sedyeyle ambulansa bindirildi ve ardından hastaneye götürüldü. Buraya kadar her şey normaldi. Ancak trajik manzara bundan sonra ortaya çıktı. Numune Hastanesi acil servisine getirilen Salih Dursun’un yanında ne Trabzonsporlu bir yönetici ne de sağlık ekibinden biri vardı. Oyuncunun tedavisinin yapılması için hastanede görev yapanlar adeta seferber olurken terliğini bile orada çalışanların temin etmesi düşündürücüydü. Bu durum Trabzonspor’a hiç yakışmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap