SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir galibiyet bizi kesmez!

Bir galibiyet bizi kesmez!

17 Ağustos 2015 Pazartesi - 07:31




Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Bursaspor karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade etti.





"Takımın ikinci devredeki gibi çabuk oynamasını isterdim" diyen Gürcü teknik adam, "Devre arasında da oyuncularıma 'Kötü oynamıyoruz ama yavaş oynuyoruz. Daha çabuk kaleye gidersek, daha çok pozisyon buluruz' dedim. İkinci yarıda N’Doye iyi girdi oyuna, topu tuttu, bizi kaleye taşıdı. En az 4 net pozisyon bulduk ve birini gol yaptık. Galip geldiğimiz için mutluyuz" ifadelerini kullandı. Şota Arveladze, galibiyeti Bordo-Mavili camiaya hediye ettiklerini dile getirerek, "Mücadele içinde kalmak önemli. Bu lig sadece top oynayarak, sağa sola pas vererek kazanılmıyor. Son dakikada da gol atabilirsiniz. Giren oyuncu katkı yapacak. Sefa 5 dakika oynadı ama onu maçın oyuncusu bile seçebilirsiniz. N'Doye maçı değiştirdi. Trabzonspor’da yedek oyuncu yok. Bu galibiyetler bize ve camiaya moral veriyor. Böyle devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap