SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir döndü pir döndü

Bir döndü pir döndü

05 Mayıs 2015 Salı - 11:45




Giresun’da mutlu olduğunu belirten Çağrı, "Giresunspor’un iki sezon aranın ardından döndüğü 1. Lig’de kalıcı olması önemliydi" dedi.





Giresunspor’un geçen hafta içerisinde deplasmanda Karşıyaka ile oynadığı maçta uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Çağrı Ortakaya, yeşil sahalara müthiş bir geri dönüş yaptı. İzmir’de Çotanakların en etkili oyuncularından biri olan ve 90 dakika görevini eksiksiz yerine getiren Çağrı, cumartesi günkü Şanlıurfaspor maçında da sahaya ilk 11’de çıktı. Urfa maçında da Atatürk Stadı’nda basmadık yer bırakmayan Çağrı, performansıyla yine göz kamaştırdı.

Giresunspor’un geçen sezon elde ettiği mucize şampiyonlukta da çok büyük katkıları bulunan 26 yaşındaki oyuncu, “Ben sadece görevimi yapıyorum. İki sezondur Giresunspor forması giyiyorum. Geçen sezon elde ettiğimiz harika şampiyonluğun ardından bu yıl PTT 1. Lig’de de önemli işler yaptığımızı düşünüyorum. Giresunspor’un iki sezon aranın ardından döndüğü 1. Lig’de play-off şansını sürdürmesi ve bu ligde kalıcı olması önemliydi” diye konuştu. Giresunspor’da çok mutlu olduğunun altını çizen Çağrı, “Profesyonel oyuncularız.

Biz sadece yeşil sahada işimizi yapıyoruz ama Giresunspor’un bende çok ayrı bir yeri var. Özellikle geçen sezon 17 puan geriden gelerek yaşadığımız harika şampiyonluğu hayatım boyunca unutmayacağım. Bu şehri ve bu şehrin insanlarını seviyorum. Sezon sonunda Giresunspor ile sözleşmem bitiyor. Şartlar ne getirir bilemem ama Giresunspor’da devam etmek isterim” şeklinde konuştu. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Orduspor maçına da değinen başarılı futbolcu, “Orduspor maçının Giresunspor camiası açısından ne kadar önemli olduğunu çok çok iyi biliyorum.

Orduspor küme düşmüş olabilir ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. ‘Karadeniz derbisi’ niteliği taşıyan bu maçı kazanıp taraftarlarımıza çok anlamlı bir 3 puan hediye etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap