SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir Busenaz Klasiği

Bir Busenaz Klasiği

02 Nisan 2018 Pazartesi - 10:00




Trabzonsporlu boksör 4. Kez Avrupa Şampiyonluk kemerini taktı





Ümit Kadınlar Avrupa Boks  Şampiyonası final maçında İrlandalı rakibi Aofe Burke maça çıkmadı, Busenaz 4. Kez Avrupa Şampiyonluğuna uzandı

Ümit Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası finale adını yazdıran Trabzonlu bayan Boksör Busenaz Sürmeneli rakibinin finale maçına çakmamasıyla altın madalyaya uzandı. Raman’da yapılan şampiyonada 75 kiloda ringe çıkan şampiyon boksör tüm rakiplerini dize getirerek finale kadar yürüdü. Finalde İrlandalı rakibi Aofe Burke’nin ringe çıkmama kararı almasıyla Busenaz Sürmeneli 4.kez bu mutluluğu yaşama fırsatı buldu.

Kariyerinde 2 Dünya Şampiyonluğu ile 4 Avrupa Şampiyonluğu bulanan Trabzonspor boksörü Busenaz ile gurur duyduğunu ifade eden antrenörü Cahit Süme, “Busenaz ile ne kadar gurur duysak azdır. O Bayan boksuna Ülkemize tarihi yaşattırıyor. Finalde rakibi çıkmamı olabilir ancak çıksaydı da durum farklı olmazdı. Busenaz bileğinin ve yüreğini hakkıyla bu noktalara geldi. Umuyorum kariyerine daha çok başarılar ekleyecektir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap