SON DAKİKA



Haber > Spor > Beyaz sayfa açma zamanı!

Beyaz sayfa açma zamanı!

27 Ekim 2015 Salı - 08:00




Sivasspor galibiyetiyle silkelenen Trabzonspor yarın akşamki Gaziantep maçına odaklanırken, hedef bu maçı kazanıp hem Avni Aker’deki kötü günleri geri





Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı 4 mağlubiyetten sonra Sivasspor deplasmanında hayata dönen Trabzonspor’da yarın akşamki Gaziantepspor maçı büyük önem taşıyor. Kaybettiği puanları telafi ederek üst sıralara tırmanmayı hedefleyen ve doğrultuda seri galibiyetlere ihtiyaç duyan Karadeniz ekibi, Sivasspor galibiyetinin anlam kazanması ve sahasındaki kötü gidişe son vermek için Gaziantep’i mutlaka yenmeyi planlıyor. Bu sezon dış sahada aldığı sonuçlara göre iç sahada kötü bir performans ortaya koyan Trabzonspor, Gaziantep karşısında taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor. Avni Aker’deki 4 Süper Lig maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 4 puan toplayan Trabzonspor, Gaziantepspor’u yenerek iç saha fobisine son vermeyi arzuluyor. Bordo-Mavililer, iç sahadaki son iki maçında Galatasaray’a 1-0, Konyaspor’a da 2-1 yenilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap