SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'tan özür diledi, bu kez de Galatasaray'ı hedef aldı

Beşiktaş'tan özür diledi, bu kez de Galatasaray'ı hedef aldı

16 Şubat 2022 Çarşamba - 17:25




Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı sert açıklamaların ardından oluşan gergin ortam ile ilgili konuştu.





Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın A Spor canlı yayınındaki açıklamaları şu şekilde:

Hiçbir olay Beşiktaş ile Adana Demirspor arasındaki kardeşliği bozamaz. Ahmet Nur Çebi benim ağabeyimdir. Evet Şenol Güneş'le ilgili sözlerim haddimi aşmıştır ancak kötü bir niyetim yoktur. Eğer yanlış anladılarsa kusura bakmasınlar, özür dilerim. Beşiktaş'ın iç işlerine karışmam doğru değildi. Miguel'in de oraya gitmesi... Ben de Şenol Güneş'in Beşiktaş'a hayırlı olmasını söyledim... Beşiktaş'ın içişlerine karıştıysam özür dilerim. Yaptığım bir hatadan sonra özür dilerim ben. Özür dilemek insanı küçültmez, büyütür.

"Galatasaraylılar kusura bakmasın ama..."

Galatasaraylılar kusura bakmasın. Ali Palabıyık, maçta hata yaptı diye 16 maç dinlendirildi. Bir hakemin Galatasaray maçına çıktığı zaman hangi ruh haliyle çıkacağını söyler misiniz? Bu anlamda hakemlerin rahatlamasını MHK seminerinde söyledim. Gördüklerinizi çalın anlamında söyledim. Emin olun ben dün neysem, bugün de yarın da adaletin yanında olacağımı bilin. Sadece Adana Demirspor'un yanında olmayacağım. O gün Beşiktaş'a tepki göstermedim ki. Elinizi vicdanıza koyun. Golü atıyoruz VAR'a gidiyorsun. Doğru faul. Ama diğerinde niye VAR'a gitmiyorsun? Gökhan İnler'in penaltısı? VAR onu nasıl görmez? Çağır o zaman VAR'a... Benim maç sonu açıklamam da ben 3.'lük sıramı korumuştum. Ama neden 2. olmayalım? Benim itirazım bu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap