SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'tan Nathan Redmond bombası! Premier Lig'den 7. oyuncu...

Beşiktaş'tan Nathan Redmond bombası! Premier Lig'den 7. oyuncu...

06 Eylül 2022 Salı - 12:42




Yaz transfer döneminde iddialı bir kadro kuran Beşiktaş, Premier Lig'de forma giymiş olan 7.oyuncuyu kadrosuna katmak üzere...





Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, iki ya da üç oyuncu daha kadrosuna katmak isterken siyah-beyazlı ekip rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Southampton forması giyen Nathan Redmond ile ciddi şekilde ilgileniyor. Oyuncunun kulübüyle yapılan görüşmelerde önemli mesafe alınırken siyah beyazlı ekip transferi kiralık olarak bitirmek istiyor.

Teknik direktör Valerien Ismael'in İngiliz kanat oyuncusunu takımda görmeyi çok istediği Kevin N'Koudou ile rekabet edecek bir oyuncunun takımda ihtiyaç olduğunu belirttiği ifade ediliyor.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon sadece 1 dakika sahada kalabildi.

PREMİER LİG'DE FORMA GİYMİŞ 7. OYUNCU OLACAK


Yaz transfer döneminde iddialı bir kadro kuran Beşiktaş, Nathan Redmond'u transfer etmesi halinde Premier Lig'de forma giymiş olan 7.oyuncuyu kadrosuna katacak.

Siyah-beyazlılar transfer döneminde Romain Saiss, Wout Weghorst, Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Arthur Masuaku ve Dele Alli'yi takıma katmıştı.

Geçen sezon ise 32 maçta forma giyen Redmond, 3 gol atıp 6 asist kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap