SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'tan, MKE Ankaragücü maçına ilişkin açıklama

Beşiktaş'tan, MKE Ankaragücü maçına ilişkin açıklama

05 Eylül 2022 Pazartesi - 17:06




Beşiktaş Kulübü tarafından, MKE Ankaragücü maçında yaşanan olaylara ilişkin yapılan açıklamada, "Ömer Erdoğan'ın futbol dışı talimatları maçın bu hale gelmesinde büyük rol oynamıştır. Hakem de Josef de Souza'ya kırmızı kart çıkartarak eyyamcılık yapmıştır" denildi.





Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında dün akşam deplasmanda oynanan MKE Ankaragücü müsabakasında yaşanan olaylar ile ilgili açıklama yayımladı. Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden paylaşılan açıklama şu şekilde:

"Sporun tarifi olan dostluk, barış ve kardeşlik kavramlarını her an içimizde hissederken, MKE Ankaragücü maçının sonunda akli dengesini tamamen yitirmiş bir futbol holiganının sebep olduğu tasvip edilemez olay camiamızı derinden yaralamıştır. Tesellimiz; herhangi bir futbolcumuzun yara almadan soyunma odasına girmesi olmuştur. Başkent'e vardığımız andan, maça girişimize kadar başta MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı ile yönetim kurulunun ilgi ve alakasının yanı sıra, olaydan hemen sonra Başkan Faruk Koca'nın camiamızdan özür dilemesi üzüntümüzü hafifleten önemli bir unsur olmuştur. Bu olay sadece Beşiktaş ile ilintili olmamalıdır. Uzun süredir görülmeyen holiganizmin hortlamaması, rakiplerimizin de böyle olaylara maruz kalmaması, alınacak önlemler konusunda daha dikkatli olunması adına çok önemli olan bu çağrımıza herkesin kulak vermesini isteriz.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap