SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'tan kanca!

Beşiktaş'tan kanca!

20 Aralık 2015 Pazar - 17:46




Chelsea’de beklediği şansı bulamayan ve transfer listesine konulan Djilobodji için Beşiktaş’ın girişimlerde bulunduğu İngiliz gazetelerinde manşetleri





Beşiktaş'tan Papy Djilobodji'ye kanca... Beşiktaş transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sezonun devre arasında bir stoperle kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapan siyah-beyazlılar, Dnipro’nun Brezilyalı stoperi Douglas’a kancayı atmıştı. Ancak Beşiktaş, B planını da hazırda tutuyor. Fikret Orman ve arkadaşları Douglas transferinde bir sorun olması ihtimalini de göz önünde bulundurup, Trabzonspor'un da listesinde yer alan Chelsea’nin stoperi Papy Djilobodji’yle de görüşmelerini sürdürüyor.

OYUNCU SICAK BAKIYOR

Ada basını da Beşiktaş-Papy flörtüne sayfalarında geniş yer ayırdı. Jose Mourinho döneminde Chelsea’ye transfer olan ancak antrenmanlardaki performansı sebebiyle bir türlü beklediği şansı yakalayamayan Papy Djilobodji için siyahbeyazlıların favori kulüp haline geldiği kaydedildi. Chelsea’nin başına geçmesi beklenen Guus Hiddink’in Djilobodji konusunda son kararını vereceği, oyuncunun da Beşiktaş’a transferine sıcak baktığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap