SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'tan gizli operasyon

Beşiktaş'tan gizli operasyon

04 Ağustos 2016 Perşembe - 16:07




Leicester City'nin yıldız futbolcusu Gökhan İnler’i renklerine bağlamak isteyen Siyah-Beyazlılar, İsviçreli oyuncuyu Türkiye’ye gelmeye ikna etmeye ça





Geçtiğimiz sezon başında Napoli'den 7 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Premier Lig takımlarından Leicester City'ye transfer olan ve burada şampiyonluk sevinci yaşayan Gökhan İnler için ülkesi İsviçre'den yeni bir iddia ortaya atıldı. İsviçre basınına göre; Beşiktaş, 32 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli orta saha için görüşmelerini sürdürüyor. Çok gizli olarak yürütülen görüşmelerde Gökhan’ın Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda kararsız olduğu belirtildi. 

Serie A'da 4 sene Udinese forması giyen ve daha sonra Napoli'nin yolunu tutan Gökhan İnler'i eski kulübünün yanında Cagliari ve Genoa'nın da istediği ve başarılı oyuncunun ya Türkiye'de büyük bir kulübü ya da Serie A gibi büyük bir ligde küçük kulüplerde oynamayı tercih etmek durumunda olduğu yazıldı.  Gökhan için Leicester'ın 3 milyon Euro civarında bir bonservis talep edeceği iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap