SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ta yaprak dökümü

Beşiktaş'ta yaprak dökümü

28 Aralık 2015 Pazartesi - 16:40




Beşiktaş’a katılacak iki ismin yanı sıra ligin ikinci devresinde takımdan ayrılacak futbolcular da olacak.





Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 41 puanla lider tamamlayan Beşiktaş, sezonun ikinci yarısına takımda yapacağı değişikliklerle başlayacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in ligde hiç şans vermediği Pedro Franco ile sadece bir lig maçında oynayan Motta ve Milosevic kendilerine takım aramaya başladılar. Ülkesi İsveç ile 2016 Avrupa Şampiyonası’nda yer almak istediği için sürekli oynayacağı bir takıma gitmek isteyen Milosevic, Türkiye’den teklifler olmasına rağmen tercihini kiralık olarak Avrupa’dan yana kullanmak istiyor. Takımda üçüncü sol bek konumunda olan Ramon Motta’ya en ciddi teklifler Süper Lig’den olurken, Brezilyalı oyuncunun 6 ay sonra bitecek sözleşmesini dikkate alacak olan Siyah Beyazlı yönetim, Motta’ya herhangi bir zorluk çıkarmayacak. 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Kolombiyalı stoper Pedro Franco’ya ise Süper Lig’den taliplerin olduğu ve genç oyuncunun teklifleri değerlendirdikten sonra gerekirse Kolombiya’ya döneceği öğrenildi.

VELİ KAVLAK VE TOLGAY ARSLAN GERİ DÖNECEK

Beşiktaş’ta Süper Lig’in ikinci devresinde yeni transfer sayılabilecek iki isim daha takıma katılacak. Uzun süren sakatlıklarını atlatan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan, ikinci yarıda siyah beyazlı takıma dönecek. Teknik direktör Şenol Güneş, her iki oyuncunun takıma geri dönmelerini kadro derinliği ve sayısal yeterlilik açısından yeni transfermiş gibi değerlendiriyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Veli ve Tolgay’ın dönüşüyle orta sahada bol ve alternatifli bir kadroya ulaşmış olacak. Öte yandan lider Beşiktaş, Süper Lig’in ilk devresinin bitimiyle beraber bir hafta sürecek izne çıktı. 4 Ocak 2016’da çalışmalarına başlayacak olan Siyah-beyazlılar ikinci devre hazırlıkları için her yıl olduğu gibi yine Antalya’ya gidecek. Belek’te 13 Ocak’a kadar kamp yapacak olan Beşiktaş, 1461 Trabzon ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası grup karşılaşmasına günübirlik olarak gidip Antalya’ya geri dönecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap