SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ta son aday Ansaldi

Beşiktaş'ta son aday Ansaldi

15 Temmuz 2016 Cuma - 16:08




İsmail Köybaşı’nın yerini doldurmak için hareket geçen Siyah-Beyazlılarda başkan Fikret Orman, bonservisi Zenit’te olan Ansaldi için Lucescu’dan yardı





Beşiktaş, sol bek operasyonunda alternatiflerine bir yeni ismi daha ekledi. İsmail Köybaşı ile sözleşme uzatmayan Siyah-Beyazlı yönetimin, Alexandar Kolarov'un ardından geçen sezonu Genoa'da kiralık olarak tamamlayan Cristian Ansaldi için de çalışma yaptığı ortaya çıktı. Kara Kartalın Arjantinli oyuncu için kulübü Zenit'e 2 milyon Euro teklif ettiği bildirildi. Zenit'in 29 yaşındaki oyuncu için 4 milyon Euro istediği, Başkan Fikret Orman'ın da bunun üzerine bizzat Rus ekibinin başına geçen Mircea Lucescu'yu arayarak yardım istediği ifade edildi. Lucescu'nun gelecek sezon kadrosunda düşünmediği ve satılması için rapor verdiği Ansaldi konusunda Orman'a yardımcı olma sözü verdiği belirtilirken; Beşiktaş’ın kiralama yolunu da tercih edebileceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap