SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ta Salih Uçan açıkladı! Trabzonspor'un gücüne dikkat çekti

Beşiktaş'ta Salih Uçan açıkladı! Trabzonspor'un gücüne dikkat çekti

16 Ekim 2022 Pazar - 22:21




Süper Lig’de 10. haftasında İstanbul Vodafone Park’ta Beşiktaş Trabzonspor’u ağırladı.





Karşılıklı gol düellosuna dönen müsabakada kazanan çıkmadı. Maç 2-2 sona erdi. Maçın son dakikalarında Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı Gedson Fernandes’e yaptığı faul nedeniyle VAR’ın da müdahalesiyle direk kırmızı kart gördü.

Maçın ardından Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

Salih yaptığı açıklamada; Duran toptan bir gol yedik. Sonradan açıldık, baskılı oyunumuza devam ettik, golü bulduk. Bireysel hatamızdan 2. Golü yedik. Geçen senenin şampiyona iyi takım. Bastırmaya devam ettik ve 2-2 bulduk. 45-60 arası yüklendik daha erken bulsaydık galibiyet golünü de bulabilirdik. Zor maçtı, kazanmamız gerekiyor, şampiyon olmak istiyorsak puan farkını açmak gerekiyor. Beraberlik yetmiyor ama bugün hem ben hem takım arkadaşlarım fazla hata yaptık. Kafamızı kaldırıp devam edeceğiz. Bireysel hataları yapmasaydık, farklı bir sonuç olabilirdi. Trabzonspor öne geçince skoru koruyorlar. Trabzonspor geçen sezonun şampiyonu ve güçlü bir takım''

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap