SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş’ta Ozan Tufan ısrarı

Beşiktaş’ta Ozan Tufan ısrarı

05 Ağustos 2015 Çarşamba - 15:33




Bursaspor’un sözleşme uzatmak istediği genç yıldızı Ozan Tufan için Beşiktaş ısrarlarını sürdürüyor.





Teknik direktör Şenol Güneş’in isteğiyle orta sahaya bir oyuncu almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Ozan Tufan transferini bitirmek için yaptığı girişimlerden geri adım atmıyor. Bursaspor’un yeni sözleşme önerisine rağmen, Ozan’ın Siyah-Beyazlıları istemesi üzerine Kartal yönetimi bir kez daha Yeşil-Beyazlılar ile bir araya gelecek.Asıl hedefinin Arda gibi Avrupa’da büyük kulüplerde oynamak olduğunu çevresine söyleyen Ozan Tufan’ın, öncelikle Şenol Güneş ile birlikte birkaç yıl Beşiktaş’ta futbol oynamak istediği öğrenildi. Avrupa’ya Siyah-Beyazlı takımdan gitmek isteyen genç yetenek, böylece yurt dışına hazır olarak gideceğine inanıyor.

 Bu arada kartalda kamp döneminde Tolga Zengin, Cenk Gönen ve Günay Güvenç'in performanslarını yeterli bulmayan Güneş, yönetim kurulundan yeni bir kaleci talebinde de bulundu. Yabancı olması planlanan kalecinin kısa süre içinde kadroya katılması bekleniyor. Beşiktaş’ta yabancı kaleci transferinin gerçekleşmesi halinde kadroda bulunan Tolga Zengin dahil 3 kaleciden biriyle yollar ayrılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap