SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ta Nkoudou ile yollar ayrılıyor!

Beşiktaş'ta Nkoudou ile yollar ayrılıyor!

31 Aralık 2021 Cuma - 11:43




Nkoudou’nun sakatlıkları nedeniyle sık sık takımdan uzak kalması yönetimi harekete geçirdi.Siyah-Beyazlı takımda üçüncü sezonunu yaşayan ve 7 farklı sakatlık yüzünden 45 maç kaçıran Fransız oyuncu ile yolların ayrılması gündemde.





Beşiktaş’ta Georges Kevin Nkoudou ile yol ayrımına gelindi. 2.5 sezon önce İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’dan gelen Fransız oyuncunun sözleşmesi 2023’te bitecek olmasına karşın yönetimin Nkoudou ile devam etmeye sıcak bakmadığı öğrenildi. (Fanatik) Son dakika... Beşiktaş'ta Nkoudou ile yollar ayrılıyor!
26 yaşındaki oyuncunun sık sık sakatlık yaşayıp takımdan uzak kalmasının bu kararda etkili olduğu belirtildi.Son dakika... Beşiktaş'ta Nkoudou ile yollar ayrılıyor!
Beşiktaş’ta görev aldığı 2.5 sezonda toplam 7 farklı sakatlık yaşayan Nkoudou takımını 45 maçta yalnız bıraktı.Son dakika... Beşiktaş'ta Nkoudou ile yollar ayrılıyor!
Bu sezon iki farklı dönemde sakatlık yaşayan 26 yaşındaki oyuncu toplamda 11’i lig olmak üzere 17 karşılaşmada forma giyemedi. Bağ yaralanması nedeniyle takımdan uzak kalan Nkoudou’nun şubat ayının ilk haftasında sahalara dönmesi bekleniyor.Son dakika... Beşiktaş'ta Nkoudou ile yollar ayrılıyor!
Bu sezon 5’i ilk 11’de olmak üzere 9 maça çıkan Nkoudou 2 gol attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap