SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ın Trabzon zaferi

Beşiktaş'ın Trabzon zaferi

08 Kasım 2015 Pazar - 10:31








Haftanın en önemli maçlarından biri olan Trabzonspor Medical Park ile Beşiktaş arasında seyircisiz oynanan karşılaşmada ligde 4 maçın 4’ünü de kaybeden ev sahibi Bordo-Mavililer, Spor Toto Basketbol Ligi’nde galibiyete ihtiyacı olan taraftı. İki maç üst üste kazanan Beşiktaş ise üçüncü maçı da kazanıp, ligde yakaladığı seriyi sürdürmek isteyen taraftı.

İlk periyotta Trabzonspor Medical Park, oyunun başında ısrarla boyalı alanı kullanarak etkili oldu. İlk beş dakika her iki takım için de adeta serbest geçiş bölgesi gibiydi. Bu periyotta Beşiktaş’ı durdurmak mümkün olmadı. Bilhassa Volton’un uzaktan atışları, takımların karşılıklı turnikeleriyle, üçlük sayıları havada uçuştu. Konuk takım ilk periyodu 28-27 önde bitirdi. İlk çeyrekte rekor sayı üretildi.

Bu periyotta Trabzonspor Medical Park’ın sadece ribaund üstünlüğü vardı. Bu farkı olmasaydı aradaki fark daha fazla olurdu. İkinci periyotta her iki takımda hücum anlamında zirve yapmış durumda. Kinseey ilk devrede yaptığı atışların hepsini sayıya çevirdi. Her iki takım da oyunda kazanma adına bütün gayretlerini ortaya koydular. Beşiktaş’ın savunması daha başarılı olunca, devreyi 55-51 önde kapattı.

İkinci yarıda ilk yarıya göre müthiş bir maç oldu. Her iki takımda da performans üstünlüğü vardı. Karşılıklı atışlar ile hücumun zirve yaptığı bir karşılaşma izledik. Beşiktaş hücumda ve savunmada adeta rekor kırdı. Konuk takım bu periyodu da 76-72 üstünlükle kapattı. Son periyot baştan sona Beşiktaş’ın üstünlüğü ile geçen karşılaşmada konuk takım attı, ev sahibi kovaladı. Beşiktaş hatasız oynadı. Trabzonspor Medical Park iyi yolda lakin rakip daha iyi olunca, son bölümü iyi geçiremeyince, kaybetmek mecburiyetinde kaldı. Skor 99-96 tamamlandı. Bu maçta Kinseey 30 sayı atarak en skorer oyuncu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap