SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş Weghorst'un satın alma opsiyonunu kullanmak için elini çabuk tutacak

Beşiktaş Weghorst'un satın alma opsiyonunu kullanmak için elini çabuk tutacak

05 Eylül 2022 Pazartesi - 12:47




Beşiktaş'ta Wout Weghorst hem takım oyununa katkısı hem de skora etki etmesi nedeniyle şimdiden vazgeçilmez oldu. Mücadeleci yapısıyla taraftarın da sevgilisi olan Hollandalı forvet için Beşiktaş için daha 5. haftadan satın alma opsiyonunu kullanma ihtimali belirdi.





Beşiktaş'ta Wout Weghorst rüzgarı hız kesmeden esmeye devam ediyor. 5 maçta 2 gol 4 asistlik skor katkısı veren oyuncu, aynı zaman takım savunmasına ve oyun kurulumunda da aktif rol alıyor.

Son oynanan ve 3-2 galip gelinen MKE Ankaragücü maçında da asist yaparak skora etki eden Weghorst, böylece oynadığı tüm maçlarda ya gol atmış ya da asist yapmış oldu.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Weghorst'un satın alma opsiyonunun 10 milyon euro olduğunu söylemiş ancak sezon sonundaki duruma göre Burnley ile pazarlık yapılabileceğini açıklamıştı. Beşiktaş, Weghorst'u başka takımlara kaptırmamak için opsiyon konusunda elini çabuk tutmak istiyor.

Tecrübeli golcünün performansının bu şekilde devam etmesi halinde Beşiktaş, transferde önceliği Weghorst'un bonservisinin alınmasına verecek.
Sezon bitmeden oyuncunun bonservisi alınabilir. Weghorstun maç maç skor performansı

Weghorst'un maç maç skor performansı 


 

  • Kayserispor 1 asist
  • Alanyaspor 1 asist
  • Karagümrük 1 gol
  • Sivasspor 1 gol, 1 asist
  • Ankaragücü 1 asist
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap