SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş'ı unut Akhisar'a bak!

Beşiktaş'ı unut Akhisar'a bak!

25 Ağustos 2015 Salı - 08:24




Süper Lig’de sezonun ilk iki maçını kazanan Trabzonspor’da rota Akhisar Belediyespor maçına döndü. Bordo-Mavililer’de Şota, “Beşiktaş maçı artık gerid





Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle sezona müthiş bir başlangıç yapan Trabzonspor’da Teknik Direktör Şota Arveladze, takımını bugünden itibaren Akhisar Belediye maçına hazırlayacak. 2 galibiyetle bayram yaşanmayacağını ve önlerinde uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Gürcü teknik adam, “Beşiktaş maçını geride bıraktık. Ben yapı itibariyle rehavete kapılmam, oyuncularımı da rehavete kaptırmam” diyor. Şota, hafta sonunda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor’u da Beşiktaş ve Bursaspor gibi çok iyi analiz edeceklerini ifade ederek, “Hedefimiz bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdürmek. Hiçbir rakibi küçümsemeden yolumuza devam edeceğiz. Özellikle iç sahada puan kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. Taraftarlarımızın da desteğiyle Avni Aker yeniden eski günlerine dönecektir. Buna inanıyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap