SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş Trabzon'dan uçamadı!

Beşiktaş Trabzon'dan uçamadı!

24 Ocak 2016 Pazar - 20:26




Saha zemini ve hava şartlarının müsait olmaması nedeniyle Karadeniz ekibine karşı oynaması gereken karşılaşma ertelenen Beşiktaş, bir talihsiz daha ya





Mersin İdmayurdu maçından sonra Trabzonspor mücadelesi de olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Beşiktaş, kentte mahsur kaldı. Mersin İdmanyurdu ile geçen hafta oynaması gereken mücadele, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Siyah-Beyazlılar, Trabzon deplasmanında da aynı kaderi yaşadı. Saha zemini ve hava şartlarının müsait olmaması nedeniyle Karadeniz ekibine karşı oynaması gereken karşılaşma ertelenen Beşiktaş, bir talihsiz daha yaşadı.

UÇAK HAVALANAMADI

Şehire uçuşlar iptal edildiği için Beşiktaş'ı maç sonrası alması gereken uçak, Trabzon'a doğru havalanamadı. Görüş mesafesinin müsait olmaması nedeniyle alternatif havalimanlarını gözden geçiren yetkililer, çare üretemedi.

ALTERNATİF YOK

Ordu-Giresun havalimanı ile Erzurum ve Samsun'daki havaalanlarının da uçuşlara izin vermemesi nedeniyle Siyah-Beyazlı takım Trabzon'da mahsur kaldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap