SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yola devam ediyor

Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yola devam ediyor

28 Kasım 2021 Pazar - 19:10




Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yola devam etme kararı aldı.





Beşiktaş, son olarak Süper Lig'in 14. haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelmiş, mücadeleden 4-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de bulunduğu Sergen Yalçın ile yapılan kritik zirvenin ardından açıklamalar yaptı.

Toplantıda takımın genel durumu ve çıkış yolları üzerinde görüşmeler yapıldığını kaydeden Kocadağ, "Başarısız gidişin nedenleri nedir, tersine çevirmek için neler yapabiliriz, hocamız neler yapacak, biz neler yapacağız değerlendirmeler yaptık. Hocamızın kendine ve takımına inancı olduğunu kendisi belirtti. Başkanımız ve yönetimimizin hocaya olan inancı var. Beşiktaş düştüğü yerden kalkacak kuvvete sahip. Bugünlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz." açıklamasını yaptı. 

"HOCAMIZA GÜVENİYORUZ"

'Kadro dışı kalan oyuncular olacak mı?' şeklinde gelen soruya Kocadağ, "Şu an için o konular gündemde değil. Bu hocanın inisiyatifinde. Bize böyle bir talep gelmedi." yanıtını verdi.


Beşiktaş'ın mevcut durumundan ötürü Yalçın'ın üzüntülü olduğunu kaydeden Kocadağ, "Sene başından beri geldiğimiz nokta kolay değil. Hoca da üzüntülü. Hocamıza güveniyoruz. İnancımız var. Buradan elele camiamızla beraber çıkacağız." dedi.

"HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ"

Sergen Yalçın'a desteklerini sürdüreceklerini kaydeden Emre Kocadağ, "Başkanımız dün bunları belirtti. Biz sene başında nasıl, Sergen Yalçın ilk geldiğinde nasıl arkasındaysak inancını yitirmediği sürece biz onun arkasındayız. Biz nedenler üzerinde durduk. Hocamızın bizden beklentisi nedir o konular tartıştık. Biz hocamıza, futbolcularımıza destek olmak için buradayız. Elimizden ne geliyorsa yapacağız."  diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap