SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş maçlarını nerede oynayacak?

Beşiktaş maçlarını nerede oynayacak?

14 Ocak 2015 Çarşamba - 08:44




Albayrak, kulübün televizyonuna yaptığı açıklamada, takımın 2. sezon iç saha maçlarını nerede oynayacağı ile ilgili bilgiler verdi.





Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kulübün televizyonuna yaptığı açıklamada, takımın 2. sezon iç saha maçlarını nerede oynayacağı ile ilgili bilgiler verdi. Albayrak, konunun Kulüpler Birliği toplantısında konuşulacağını belirterek, "Sezonun ikinci yarısı için üç adet stat belirleme düşüncemiz oluştu. Başkanımız Fikret Orman, Cuma günü konuyu Antalya’da yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında gündeme getirecek. Oradan çıkacak sonuca göre Türkiye Futbol Federasyonu ile iletişime geçeceğiz. Ankara Asaş Stadı, Başakşehir Fatih Terim Stadı ve Ankara 19 Mayıs Stadı’nda maçlarımızı oynamayı planlıyoruz. Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan olur aldıktan sonra temaslara başlayıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"BEŞİKTAŞ NEREYE GİDERSE TARAFTARI ORAYA GELİR"

Metin Albayrak, maçları Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamak istemediklerini dile getirerek, "Beşiktaş taraftarı her yerdedir. Türkiye’nin en eski ve köklü kulübüyüz. O yüzden şehir ayrımı yapmıyoruz. Beşiktaş nereye giderse taraftarı oraya gelir. Kuzey Kutbu’na gittik orada taraftarımız vardı. İkinci yarıda iç saha maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamak istemiyoruz. Saha zemini ve ulaşım bizim için dezavantaj oluşturuyor. Futbol sahası atmosferi yok ve rüzgar ve olumsuz hava şartları var.

Geçtiğimiz Kulüpler Birliği toplantısında başkanımız Fikret Orman, ikinci yarıdaki maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamak istemediğimizi diğer başkanlara iletmiş ve ön niyet olarak olumlu cevaplar almıştı. Yapılacak çalışmalar neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu’na oynamak istediğimiz statları bildireceğiz. İstanbul Başakşehir Kulübü, ilk yarıda bize iki maçta sahasını açmıştı. Havaların biraz daha iyileşmesiyle bize tekrar yardımcı olacaklarını belirttiler" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap