SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş maçı sonrası yıldız futbolcu için olay yorum! 'İşine odaklan'

Beşiktaş maçı sonrası yıldız futbolcu için olay yorum! 'İşine odaklan'

10 Nisan 2023 Pazartesi - 11:17




Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor engeline takılmadı. Siyah-beyazlıların galibiyetini spor yazarları değerlendirdi. Kamerunlu santrfor Vincent Aboubakar'ın maç içerisindeki tavırları, usta kalemin dikkatini çekti. Bilal Meşe, Vincent Aboubakar'a çağrıda bulundu.





Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş, Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'taki müsabakada 3 puana uzanan taraf siyah-beyazlılar oldu. Beşiktaş'ın galibiyetini spor yazarları kaleme aldı.

Bilal Meşe, Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın rakipleriyle sık sık tartışmaya girmesini değerlendirdi. Usta kalem, Kamerunlu santrfora mesaj verdi.

İşte Beşiktaş - Giresunspor maçı sonrası yapılan değerlendirmeler.

HATA AFFETMEYEN KRAMPONLAR / BİLAL MEŞE

Görüyoruz ki Beşiktaş’ın savunmasında Şenol Güneş bir türlü devamlılık sağlayamadı! “Tam rayına oturdu” diyoruz, o alanın gediklisi Tayyip Talha göze geldi, çapraz bağlarından sakatlandı, sezonu kapadı. Welinton diyoruz, o da kızarıyor. Yani kritik bölgede sürekli isimler değişiyor. Bu handikap Kartal’a sıkıntı yaşatıyor.

Örneğin Bajiç’in attığı gole bakın, hem de Mert’in burnunun dibinden topu tavana çakıyor, Üstelik adam o kadar rahat vuruyor ki, ne karışanı ne de rahatsız edeni var!
Gelelim şu gol meselesine...Valla, Kartal’ın yükünü bu anlamda Cenk Tosun ve Aboubakar çekiyor, eyvallah. Cenk Tosun’un ilk yarıda sakatlanması bu yükü tamamen siyahi golcüye yükledi. Basit golleri kaçırıyor, zor olanı atıyor, o da şaşırıyor, biz de! Şu 23. dakikadaki pozisyonu anımsayın, Aboubakar kaleci ile karşı karşıya... Nereye vursa gol ama kaleci kornere çıkartıyor. Ne var ki, Aboubakar’ın uzun pasları yerindeyse tam isabet, diğerleri mi pas değil, adeta iftira atıyorlar!
İlk yarıda geriye düşen Kartal’ı biri penaltıdan olmak üzere attığı iki golle Aboubakar ayağa kaldırdı. Böylesi skorer bir oyuncuya kulp takmak için didik - didik etmenin anlamı yok! Yalnız, negatif bir yönü var. Bazen seyirciyle, bazen de rakipleriyle gereksiz söz dalaşına giriyor. Yapma kardeş... İşine odaklan, sararırsın, kızarırsın, bilesin!
Ghezzal eski günlerini arıyor, ilk yarıda soluyla attığı sert şutta top direkten geri döndü. Bu pozisyonda Aboubakar’ın asistini de not düşelim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap