SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş hakkıyla…

Beşiktaş hakkıyla…

16 Mart 2016 Çarşamba - 09:13








Hami hoca Beşiktaş maçına, ‘kazanma’ adına çıkmıştı. Sahaya ofansif oyuncuların çokluğuyla çıkan Hami hocanın, takımı önde Beşiktaş’ın zayıf tarafı Necip ve Tosic’in üzerine Cardozo ve Muhammet’i forzekik ile zor anlar yaşatmak istedi. Hami hocanın istediği oldu ama görüldü ki; Trabzonspor’un golcü oyuncularının Cardozo ve Muhammet olmadığı anlaşılmıştır. Bu maç, Hami hoca ve teknik ekibin önümüzdeki yıl bu mevkilere çok daha kaliteli oyuncular alması gerektiğini göstermiştir. Trabzonspor maçın başında Marin ile, 5. dakikada ise Cardozo’nun aşırtma vuruşuyla Beşiktaş kalesinde tehlikeli oldu. Beşiktaş’ta 11. dakikada ise Esteban ve Douglas’ın yapmış olduğu hatada Gomez’e müdahale eden Mustafa Yumlu’nun hareketini hakem penaltı olarak değerlendiremedi. Bu pozisyonda penaltı verilmemesi Trabzonspor adına bir şanstı. Beşiktaş orta sahasında Kerim-Oğuzhan ve Sosa pas trafiğini Aytaç ve Okay’la karşılamak isteyen Trabzonspor, ilk yarıda bunda başarılı görünse de pek başarılı olamadı. Erkan Zengin ve Marin zaman zaman iyi paslar yaptılar ama Beşiktaş’ın 18 üzerinde, hücum alanında atılan toplarda, sadece birini forvet oyuncularıyla buluşturdular. Maçın kırılma noktası 17. dakikada Yusuf, Quaresma’nun hatasında topu dışarı attı. Oysa ki topu arkaya kesse iki oyuncu topu boş kaleye atacaktı. İlk yarıda her iki takımın orta saha oyuncuları çok hata yaptılar. İkinci yarıda ise her iki takım da skoru değiştirmek adına mücadeleye başladılar. Trabzonspor’da Muhammet Demir ve Cardozo silik bir futbol sergilediler.

İlk yarıda sakatlanan Tolga’nın yerine oyuna dahil olan Günay, hayatının en rahat futbolunu oynadı. Trabzonspor’un ikinci yarıda doğru dürüst, elle tutulur bir şutu yoktu. Bu arada Beşiktaş sağ taraftan yaptığı ortada Gomez gibi bir golcüyle Trabzonspor savunmasından Douglas ve Mustafa’nın yaptığı hatadan gol geldi. Kerim Frei’nin topuk pasında Olcay ikinci golü buldu. Trabzonspor’da ise Cardozo’nun yerine oyuna giren Sefa’nın takıma bir katkısı olmadı. İlk yarıda bence iyi oynayan Trabzonspor, ikinci yarıda tamamen oyundan düşerek Beşiktaş’a mağlup oldu. Şenol Güneş ve oyuncularını kutluyorum. Hami hoca Muhammet Beşir’i niçin oynatmıyorsun? Başta söylediğim gibi ne Muhammet Demir ne Cardozo Trabzonspor’un golcüleri değildir. Trabzonspor yönetimine de çok zor bir görev düşüyor. Önümüzdeki yıl Trabzonspor’a çok fazla oyuncu transfer etmeleri gerekir. Bunun da dikkatine... Trabzonspor’da en iyi oyuncu ise kaleci Esteban olarak gözüktü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap