SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaştı!

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaştı!

29 Mayıs 2019 Çarşamba - 20:10




Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli hoca, Başakşehir ile yollarını ayırmak için görüşüyor. Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı'yla yarın bir araya geleceklerini ve ardından gereken açıklamayı yapacaklarını duyurdu





TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Haberde Abdullah Avcı'nın, Başakşehir'le yollarını ayırmak için görüştüğü kaydedildi.

Göksel Gümüşdağ konuya ilişkin bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

"Yarın 12'de Abdullah Avcı ile bir araya geleceğiz. Sonrasında gereken açıklamayı yapacağız."

Süper Lig'de uzun süre lider bulunan Başakşehir, 33. haftadaki Galatasaray maçıyla şampiyonluğu sarı-kırmızılılara kaptırmıştı. Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle birlikte yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın, Avcı ile görüştüğü bir süredir yazılırken Abdullah Avcı da geçen günlerde bir açıklama yapmış ve Beşiktaş'a yeşil ışık yakmıştı.

Kulübün hedefleri doğrultusunda Göksel Gümüşdağ'la bir görüşme gerçekleştireceğini dile getiren Avcı, "Burası 12-13 senedir emek verdiğim yer olduğu için önce kulübümle görüşmem gerekiyor. Kulüple gelecekte ne olacak, hedeflerin ne olduğunu görüşmem gerekiyor. Bazı kararları çabuk almak lazım. 2-3 gün içerisinde bir karar alacağız" ifadelerini kullanmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap