SON DAKİKA



Haber > Spor > Bero'ya övgü

Bero'ya övgü

24 Temmuz 2016 Pazar - 11:35




Nevzat Aydın, “Bero, takımın oyunu ileriye yıkmasında, gol pozisyonu yakalanmasında çok katkı sağlayabilecek bir isim” dedi.





Trabzonspor’da gerçekleştirilen transferlerde etkin rol üstlenen Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Slovak futbolcu Matus Bero’a methiyeler dizdi. Bero'nun çok özel bir oyuncu olduğunu belirten Aydın, “Slovakya'nın bundan sonraki jenerasyonunun en önemli yıldız adaylarından biri. Bundesliga kulüpleri peşindeydi ama çok ısrarcı olduk. Kampa geldi ve Ersun hoca ile görüştü. O görüşme de transferde etkili oldu” dedi.  “Bero 8 numara da, 10 numara da oynayabiliyor” diyen Aydın, “Gol bölgelerine yakın, asist yapmayı seviyor. Takımın oyunu ileriye yıkmasında, gol pozisyonu yakalanmasında çok katkı sağlayabilecek bir isim. Scout ekibinin bize kazandırdığı bir oyuncu” ifadelerini kullandı. Öte yandan Aydın, ihtiyaçları doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, “Birkaç bölgeye yaş olarak daha tecrübeli isimler bakıyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap