SON DAKİKA



Haber > Spor > Benzema sessizliğini bozdu

Benzema sessizliğini bozdu

03 Aralık 2015 Perşembe - 10:54








Olympique Lyon'da oynayan Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Real Madrid'in Fransız milli futbolcusu Karim Benzema, uzun süredir sürdürdüğü sessizliğini bozdu ve "suçsuz olduğunu" savundu.

Fransız TF1 televizyon kanalına röportaj veren Benzema, "Bütün olup bitenin bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu" ileri sürerek, Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan mili takım formasını tekrar çocukluk arkadaşı Valbuena ile birlikte giymek ve şampiyonayı kazanmak istediğini söyledi.

Benzema, "Ben suçsuzum, oyun oynamıyorum. Ben sadece yardımcı olmak istiyordum. Benim para için şantaj gibi bir düşüncem hiç olmadı, zaten paraya ihtiyacım yok ki. Ben telefonda Karim Zenati el görüştüğümde, olup bitene güldük. İşlerin bu kadar ciddi olabileceğini düşünmedik. Para için şantaj yapıldığını duyunca çılgına döndüm, kimin şantaj yaptığını bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap