SON DAKİKA



Haber > Spor > Benim icin ilk oldu

Benim icin ilk oldu

03 Mayıs 2013 Cuma - 09:06




Denizli, "İlk şampiyonluğumu çeyrek asır önce yaşadım ama bu şampiyonluk benim için bir ilk oldu. Son derece farklı hislerimin olduğu bir şampiyonluk





BÜYÜK BİR BAŞARI PTT 1'inci Ligi'nin bitimine 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig’e yükselen Ç. Rizespor'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, kısa zamanda büyük işler başardıklarını söyledi. Geldiği süreçte hem teknik kadro hem de futbolcu kadrosu oluşturmaya çalıştığını ifade eden Denizli, futbolcu yapısına yeni takviyeler yaptıklarını kaydetti. BİRLİKTELİĞİ SAĞLADIK Rizespor'da yapılacakları saha içinde ve dışında asgariden alıp azamiye nasıl çıkartabilecekleri düşüncesinde çalıştıklarını belirten Denizli, "Bunun planlamasını yaptık. İşe takım olma yolundan başlayıp sosyal yaşam alanına kadar her şeyi paylaşarak birlikteliği sağladık. Bütün bunlara çok çabuk uyum sağlayan bir futbolcu kadromuz oldu" diye konuştu. İNANARAK GELDİM Rizespor'a güvenerek ve inanarak geldiğini ifade eden Denizli, "Güven, inanç ve heyecanı karşıdan da gördük. Şehrin heyecanı her geçen gün biraz daha arttı. Tam istediğim noktaya gelmedi ama en azından geriye gitmedi. Hep ileriye gitti. İşimizi bitirmiş olmak bize bir rahatlık getirdi. Ama sezon henüz bitmedi. Bu bizim için son derece önemli" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap