SON DAKİKA



Haber > Spor > Beni bir tek Onur yolcu etti!

Beni bir tek Onur yolcu etti!

09 Temmuz 2015 Perşembe - 09:02




Deneyimli file bekçisi, Karadeniz’e konuştu, bir gerçeği gözler önüne serdi.





Trabzonspor ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Hakan Arıkan, “Onur ile aramızın bozuk olması nedeniyle gönderildim deniliyor. Ben ayrılırken benim bavulumu Onur taşıdı. Sadece o beni yolcu etti” dedi.

KOCAMAN BİR YALAN

Bordo-Mavili ekiple yollarını ayrılmasının Onur Kıvrak yüzünden olduğu dedikodularına isyan eden Hakan Arıkan, Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onur Kıvrak ile aralarında sorun olmadığının altını çizen deneyimli file bekçisi, “Birileri Onur ile aramın bozuk olması nedeniyle Trabzonspor’dan gönderildiğim dedikodusunu yayıyor. Bu kocaman bir yalan” diye konuştu.

HEP YANIMDAYDI

Hollanda kampından ayrılırken, kendisini bir tek Onur’un yolcu ettiğini vurgulayan Hakan Arıkan, “Gerek bavulumun hazırlanmasında gerekse taşınmasında Onur hep yanımdaydı. Aramızda dostluktan öte abi-kardeş gibi güçlü bir bağ vardı. Gidişimin Onur’a ihale edilmek istemesini kabullenemiyorum. Bu durum beni çok yaralıyor” dedi.

300 BİNİ BIRAK DEDiLER

Trabzonspor’dan yıllık 2 milyon Euro talebinin olmadığını vurgulayan Hakan, “Daha önce yaptığım görüşmede yıllık 700 bin Euro+ 10 bin Euro maç başına Bordo-Mavili kulüple el sıkıştım. Fakat ne olduysa, ‘Maç başı 10 bin Euro veremeyiz’ dediler.
Ardından Sportif Direktör Süleyman Hurma ‘Kayserispor’dan 300 bin TL alacağını bırak’ teklifini yaptı. Sonra ipler tamamen koptu” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap