SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben kendi işime bakarım!

Ben kendi işime bakarım!

23 Mart 2014 Pazar - 11:34




Emre Güral, transfer tekliflerine kulaklarının tıkalı olduğunu söyledi, camianın forvet beklentisi için de "Ben işime bakarım, isterse 3-4 tane alınsı





Trabzonspor’un golcü futbolcusu Emre Güral, yeniden formasına kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Şu an iyi olduğunu ve futbol oynamaya engel bir durumunun olmadığını vurgulayan Emre, "Takımla birlikte çalışmalara başladım. Kısa sürede yeniden formama kavuşacağım" dedi. Hayalindeki yere geldiğini de belirten Emre, şunları söyledi: "Hedeflerim çok büyük. Önem sıralamamda ilk sırada milli takım bulunuyor. Gururlu formayı A2 takımında giydim ve en üstte A milli olmak bana gurur verir." Emre, takımdaki forvet ihtiyacının sürekli dile getirilmesi konusunda ise, "Ben kendi işime bakıyorum. Forvet transfer edilir ya da edilmez, bu beni ilgilendirmiyor. İsterse 3-4 tane olsun. Ben futbolumla ilgileniyorum ve bana gelen teklifleri menajerime yönlendiriyorum. Tamamen takımıma odaklandım. Ayrıca bana olan ilgi çok iyi durumda ve bana çok güveniyorlar. Trabzon tam bir futbol şehri ve her şeyden önde tutuluyor. Yediden yetmişe, bayanından yaşlısına kadar herkes ilgileniyor" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap