SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben değil biz olmalıyız

Ben değil biz olmalıyız

23 Mart 2016 Çarşamba - 09:37




Efsane futbolcu Köroğlu, Bordo- Mavili yöneticilere seslenerek, “50’nci yılda şampiyonluğun gelmesi için yediden yetmişe herkes üzerine düşeni yapmalı





Trabzonspor’un efsane oyuncuları arasında yer alan ve bir dönem 1461 Trabzon’da yöneticilik yapan Mehmet Köroğlu, Bordo-Mavili yönetime önemli önerilerde bulundu. Trabzonspor’da görev alan kişilerin kendi çıkarlarını düşünmemesi gerektiğini vurgulayan Köroğlu, “Bu kişiler Trabzonspor’u düşünecek. Kendi işi gibi fedakarlık yapacak. Trabzonsporluluk duruşu olacak yöneticilerde. Ayrıca herkesin birbirine saygısı olması gerekiyor” dedi.

Köroğlu, Trabzonspor’un gelecek sezon 50’nci yılını kutlayacağını hatırlatarak, şöyle devam etti: “2010-2011 sezonundaki heyecanın geri gelmesi gerekiyor. 50’nci yılda şampiyonluğun gelmesi için yediden yetmişe herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Birlik ve beraberlik ön planda tutulmalı. Ben değil, biz olmalıyız.” Köroğlu, son olarak Trabzonspor yöneticilerinin ve taraftarlarının oyuncusuna değer vermesi gerektiğine de vurgu yaparak, “Futbolcu sevgi ister, okşanmak ister” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap