SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben davamı satmadım!

Ben davamı satmadım!

27 Haziran 2015 Cumartesi - 01:00




Hacıosmanoğlu, “Demirören’e destek vermemiz, TFF’ye adam koydurmamız namus davamızı sattığımız anlamına gelmiyor” derken kongreye gitmeleri halinde ad





TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'i desteklediği için ağır eleştiriler alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bazı kendini bilmezler anlamadıkları için bize tepki gösteriyorlar” dedi. Hacıosmanoğlu, daha önce yaptığı kongre çağrısına açıklık getirerek, “Ne olur bilinmez ama kongre kararı alırsak yeniden aday olmayı düşünmüyorum” diye konuştu. TFF yönetimine sadece Trabzonspor’u değil, Anadolu takımlarının da haklarını koruyacak adamlar koyduklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Demirören’e destek vermemiz, TFF’ye adam koydurmamız namus davamızı sattığımız anlamına gelmiyor. Yönetime soktuğumuz insanlar da bizim düşüncemizde olan insanlar. Yaşanan haksızlıklar için orada olacaklar” ifadelerini kullandı.

Ulusoy’a hiçbir zaman destek vermem

Haluk Ulusoy'u neden desteklemedikleri konusunda da konuşan Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Haluk Ulusoy, 1 sene önce benim gitmem için imza kampanyası başlatmıştı. Destek vermem mümkün değildi. Yoksa Trabzonlunun, Trabzonluya destek vermemesi mümkün değil. Ama Haluk Ulusoy’a hiçbir zaman destek vermem.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap