SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben Arfa harekatı

Ben Arfa harekatı

21 Nisan 2016 Perşembe - 13:56




Transferde atağa kalkan Siyah-Beyazlılar, Nice’li Ben Arfa’yı bitirmek için dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nı Fransa’ya gönderdi





Beşiktaş, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önemli işler başaracak bir kadro oluşturmak için çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlı yönetim adına hareket eden dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Nice’in yıldız ismi Hatem Ben Arfa için Fransa’ya gitti. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüşen Torunoğulları’nın, Paris Saint-Germain’in de devrede olduğu yıldızı Kartal yapmak için çabaladığı öğrenildi. Takımın stoper hattını güçlendirmek için de temaslarda bulunan Siyah-Beyazlılara Liverpool’lu Martin Skrtel ve Milan’lı Cristian Zapata’nın önerildiği bildirilirken, yönetimin ise bu transferlere Ben Arfa hamlesinden sonra geçiş yapacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap